Żeberka

Żeberka

Trudność: Początkujący Czas przygotowania 2 hrs Czas obróbki 3 hrs Całkowity czas 5 godzin
Servings: 4

Składniki

Instructions

  1. Przygotowanie warzyw
    • Drobno posiekać czosnek.
    • Cebulę pociąć na drobne kawałeczki.
  2. Przygotowanie mięsa

    Pociąć mięso tak, żeby w jednym kawałku mięsa była tylko jedna kość.

  3. Obsmażanie

    Dokładnie obsmażyć całe mięso, razem z miodem, cebulą i czosnkiem.

  4. Gotowanie
    • Wszystkie składniki umieścić w dużym garnku.
    • Dodać przyprawy: sól, pieprz, paprykę.
    • Zalać wodą, tak żeby wszystko przykryć.
    • Gotować na wolnym ogniu przez co najmniej 2 godziny.
Keywords: żeberka
File under

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *